Wat mensen zeggen….

Reviews schrijven is niet mijn ding maar voor Luus maak ik een uitzondering.

Al ruim 4 jaar zochten wij iets moois voor aan de muur en eindelijk hebben wij het nu gevonden. Geraakt door haar stijl, kleuren en gebruik van materialen. Wij zijn enorme blij met de aankoop van Luss haar waanzinnig mooie schilderijen. Het heeft onze woning opgevrolijkt en kleur gegeven. We genieten er elke dag van. Dank je wel Luus! X Angelique en Roel

 

Scroll verder voor meer_______________________________________________________________

 

     

“ Wij zijn een van de gelukkigen die 2 doeken van Luus aan de muur hebben hangen. We houden ontzettend van de diversiteit in haar werk. Luus heeft diverse stijlen waarmee ze telkens weer zichzelf overstijgt. In de woonkamer hangt een heel speciaal gepersonaliseerd schilderij dat zij maakte voor ons huwelijk. We hebben eerlijkheidshalve de muur aangepast aan het schilderij, want dat verdient dit schilderij absoluut! In de gang hebben we een schilderij waar wij op slag verliefd op raakten toen we het voor het eerst zagen staan in het atelier van Luus. En we zijn er nog steeds even gek op als in het begin. Wat een verrassing was het toen we een Hue-lamp bij het schilderij hingen en we er achter kwamen dat elke kleur een ander effect geeft in dit schilderij. Dank je Luus!”

Sandra Metsemakers en Ruud de Groen

Scroll verder voor meer_________________________________________________________________

 

I am so happy to have found the work of Lucienne on a facebook group first. I was smitten by the joy of the colors she is using and the versatility and easiness with wich she is changing styles. Now I am the proud owner of two of her paintings and absolutely happy waking up to face her work. An accomplished artist with many talents. Thank you , Universe, for meeting us!

Carmen Okabe –  Italië en Zwitserland

Scroll verder voor meer_________________________________________________________________

   

“Ik word blij van de schilderijen van Luus. Ik volg haar inmiddels heel wat jaartjes en zie hoe ze zich blijft ontwikkelen en uitvinden qua stijl, kleur- en materiaalgebruik. De vormen en heldere kleuren zijn in evenwicht en creëren tegelijkertijd spanning. Er gebeurt wat op het doek. Boeiend om naar te kijken. Luus heeft dit schilderij speciaal voor mijn praktijk gemaakt. Het is abstract – ik hang het soms ondersteboven- je kunt er van alles in zien, ‘t prikkelt je fantasie en is daarom vaak het onderwerp van gesprek. Blij met jouw schilderij Luus!”

Lunula Pedicure , Marjolein van Attenveld

scroll verder voor meer_________________________________________________________________

 

“ Never be Clever”…..”Toen we deze Herman zagen tijdens een expo waren we meteen verkocht! De lijnen, de suggestie, de blik; hij greep ons meteen! Als muzikant en kunstliefhebbers is dit werk voor ons op alle vlakken raak! Je ziet Herman Brood als muzikant en als mens, in een pose die tijdens een show geweest kan zijn, of tijdens een fotoshoot. Tegelijkertijd kijkt hij met zijn ogen recht in onze woonkamer, dit maakt hem voor ons dé mega-muzikale blikvanger in ons huis. Luus heeft ons Herman laten zien zoals wij hem graag zien. Zonder vooraf een opdracht te geven of zelfs op zoek te zijn naar een dergelijk werk! Dit vinden wij de kracht van Luus: ze maakt werk dat bij je past, zonder dat je dit vooraf had bedacht. Wij zijn blij en trots een Luus te hebben hangen!”

Eddie Claessens en Sam Larik

scroll verder voor meer_________________________________________________________________

“De schilderijen van Luus spraken ons meteen heel erg aan. De kleuren die ze gebruikt zijn prachtig en haar werken hebben iets krachtigs en levendigs. Je ontdekt steeds iets nieuws als je er langer naar kijkt. Bij dit schilderij waren wij meteen verkocht. Die moesten we hebben! Zo warm van kleur en sensueel. Het is een sieraad aan de muur en we zijn er superblij mee!”

Ingrid en Frank Thoolen

scroll verder voor meer _________________________________________________________________

 

“Een kleurrijk, dynamisch doek met diepte, letterlijk en figuurlijk! Het doek geeft een duidelijk beeld maar laat tegelijktijd ruimte voor eigen verbeeldin. Het blijft daarom een groot plezier om naar deze “Luus” te kijken.”

Lieke Timmermans